Galabal 20-jarig bestaan: bent u al ingeschreven?

Beste leden en oud-leden,

Dit seizoen viert Badmintonclub Denderleeuw zijn 20e levensjaar. Het begon allemaal in 1993. Ondertussen zijn we anno 2013. Heel wat leden kwamen en gingen, maar ook heel wat leden kwamen en bleven. We kondigen dan ook met het nodige tromgeroffel één van onze hoofdactiviteiten van het 20-jarig jubileum aan: het GALABAL! Op zaterdag 1 februari 2014 zullen de champagnekurken pas echt knallen!

Dit moet gevierd worden!

GALABAL - FACEBOOK

Wat?
Badmintonclub Denderleeuw heeft de eer en het genoegen u en uw partner uit te nodigen voor het galabal. De avond zal starten met een receptie bestaande uit een lekkere aperitief en heerlijke hapjes. De receptie wordt gevolgd door een Walking Dinner. Over de zaal verdeeld zetten we staantafels en zittafels. Rondom worden er standjes opgezet, iedereen eet wat en waar men wenst, aan eigen tempo. Tussendoor bedient de kelner proevertjes vanuit de keuken.

Nadien wordt de dansvloer geopend. De beentjes kunnen dan helemaal los gegooid worden. De DJ zorgt voor de opzwepende muziek! Feesten doen we tot in de vroege uurtjes!

Een niet te missen event!

Voor wie?
Alle leden en oud-leden + partner. Ideaal om een gezellige avond te beleven met andere clubleden. Of ideaal om met andere oud-leden anekdotes op te halen uit vervlogen tijden en dit een aangename sfeer…

Waar?
Feestzaal “Lindenveld”
Stadionlaan 5
9470 Denderleeuw

Kostprijs?
Ter ere van ons 20-jarig jubileum wordt deze activiteit aan een zeer democratische prijs van 49 EUR per ingeschreven persoon aangeboden. Deze prijs is een ‘all in’-prijs!

Wanneer?
Zaterdag 1 februari 2014 vanaf 19u tot in de vroege uurtjes…

Inschrijven?
Inschrijven dient te gebeuren door middel van een mail te sturen naar bcdenderleeuw@gmail.com met vermelding van naam en aantal personen.
Inschrijving is pas geldig na betaling op rekening BE18 7371 0513 0865 met vermelding van “GALABAL – NAAM PERSONEN”

Inschrijven kan tot en met 31 december 2013. Snel zijn is de boodschap! Het maximum aantal inschrijvingen bedraagt 150 personen.

Dresscode?
De dresscode is avondkledij.

Feestelijke groeten,

Het bestuur // feestcomité

Michael, David, Thijs, Karlien, Inge, Joeri, Peter en Kristof

Dit vind je misschien ook leuk...