Verslag halfcourt toernooi 22 april 2013

Zoals elk jaar is de laatste activiteit van het seizoen het halfcourt toernooi.  Met 29 inschrijvingen hadden we 9 deelnemers meer als vorig jaar, een mooi aantal.

Na een beetje gepuzzel met de indeling van de poules, konden we iets na half acht van start gaan.  Iedereen leek precies wel enthousiast met zijn poule, en wilde dan ook voor mekaar niet onderdoen.  Leuk te zien dat iedereen zijn inzet niet 100% maar 200% was.  Sommige sets duurden wel tot 45 min, wat er op wijst dat halfcourt niet zo evident is als het lijkt.

Twee uurtjes later liepen de poules één voor één op hun einde, en sommige spelers waren echt aan mekaar gewaagd.  Sommigen strompelden naar de douche, anderen trotseerde de trap richting cafetaria om bij Walter toch de eerste dorst te lessen.

Klokslag 22 uur waren de laatste wedstrijden ook afgelopen, en kon iedereen van een welverdiende douche genieten, met daarna nog een verfrissend drankje bij Walter.

Met vele positieve commentaren, een hoog amusementsgehalte en een mooi aantal deelnemers was deze editie meer dan geslaagd. Op naar een volgende!!!

uitslagen poules halfcourt 2013

Dit vind je misschien ook leuk...