Eindigen in schoonheid: 2H sluit seizoen ongeslagen af

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen: Oudegem – Denderleeuw. De uitslag kon niets meer veranderen, maar een seizoen zonder verlies sprak wel aan. Dus voor de laatste keer werd alles uit de kast gehaald.

 

Wat ook nodig was, aangezien Oudegem verraste met invaller Brandon, die Yannick, Matthias en Stijn kwam versterken. Ons eigen team stelde de klassieke 4 op: Jeroen, Filip, Willem en Tim.

Als snel was duidelijk dat deze terugwedstrijd moeilijker zou worden dan de heenwedstrijd. Tandem Filip/Willem kregen het vuur aan de schenen gelegd en moesten in beide dubbels nipt de duimen leggen. Duo Jeroen/Tim kon de overhand houden – met meer dan eens een chancke van Jeroen … -; gelijke punten na de dubbels.

Tim mocht als eerste aantreden en werd met Brandon en diens sterke speelstijl geconfronteerd. Makkelijk ging het niet en de concentratie stond strak gespannen doorheen drie sets, maar op het einde kon Tim de foutenlast laag houden en zo de overwinning nemen. Jeroen had ondertussen zijn enkel al gezwind afgerond tegen Stijn en ook Willem liet Yannick de hoeken van het plein zien. Filip speelde nog een sterke match tegen Matthi, maar kon niet genoeg aanklampen.

 

Eindresultaat: 3-5 overwinning. Een spannende match om het seizoen mee af te ronden, maar het is ons toch gelukt om die 100% te houden.

Laat ze ons dat maar eens nadoen! Een topseizoen waarin alle spelers veel gegroeid zijn.

Als ploegkapitein zeg ik oprecht merci aan Jeroen, Filip, Willem en Tim voor alle inzet en goede resultaten. Ook dank aan invallers Kristof en David, die ons bijstonden toen de ploeg een been tekort had.

 

Vince

Dit vind je misschien ook leuk...