BCD 4G debuteert in 4e provinciale

Denderleeuw 4G startte dit jaar voor het eerst met een gemengde ploeg enthousiaste spelers op zoek naar een uitdaging met de nodige portie fun.

De eerste wedstrijd was een thuismatch tegen Landegem 4G waarbij iedere speler toch wel effe moest slikken aangezien onze tegenstanders allemaal C2 niveau hadden.

Vele supporters waren komen opdagen  om ons een hart onder de riem te steken ook al vonden sommigen dat dit voor meer stress zorgde.

De wedstrijden verliepen vlot en ook al hadden we een 0-8 nederlaag geleden, was iedereen toch tevreden over het resultaat aangezien de meeste wedstrijden nipt verloren waren.

De tweede wedstrijd was een uitwedstrijd richting het verre Lembeke en dit tegen Smash for Fun 2G. Met een beperkte bezetting van het team geraakten we allen in één wagen.

De sfeer zat er dik in ook al was er hier en daar wat stress te bespeuren voor deze tweede wedstrijd.

Smash for Fun deed zijn naam volle eer aan want we hebben ons bijzonder goed geamuseerd in een zaal die exclusief voor ons was.

De sfeer zat goed, de vorm was daar en het resultaat was verbluffend ! Onze tweede wedstrijd werd een knallende 2-6 overwinning met hier een daar een 3-setter om het spannend te houden.

Het vertrouwen werd gevoed, de stress werd op kant gelegd en we keken al uit naar de volgende wedstrijd.

De eerste tegenslagen van het seizoen gooiden roet in het lekkere overwinningseten toen bekend werd dat zowel Kimm als Serge niet konden spelen omwille van blessures. De zoektocht naar vervanging en het bekijken van de opstelling werd omwille van de sterke teamgeest vrij snel in orde gebracht maar toch bleken we niet sterk genoeg te zijn om Stekene 4G te verslaan. Onze vaste opstellingen werden aangepast en dit bleek nog niet genoeg geoefend te zijn waardoor we een zware 0-8 moesten slikken.

Desalniettemin blijft de spirit positief, zien we de fun er nog van in en trainen we volop voor de volgende ontmoeting op 29 oktober tegen 4GHENT 4G.

Dit vind je misschien ook leuk...