Elke bezoeker van de BCD-website vraagt zich ongetwijfeld af: “Waar blijven de verslagen van 3G? Hoe zit het met die superploeg vol sympathieke spelers?”

Ondergetekende kan onmiddellijk voor antwoorden zorgen: Ja, het heeft enige tijd geduurd voor we een teken van leven gaven. Er was immers niet heel veel te melden … De eerste ontmoeting verloren we, zodoende was er weinig motivatie om de pen ter hand te nemen. Daarna konden we een overwinning optekenen, maar vervolgens hebben we nog enkele verliezen moeten incasseren.

Gelukkig is het tij aan het keren. Tegen Stekene begonnen we welgezind te spelen: in de kleedkamer bleek al dat we het moesten opnemen tegen een amusante ploeg enthousiastelingen. Even leek het of we op een overwinning afstevenden, maar in de mixen moesten we de duimen leggen: uiteindelijk werd het een gelijkspel. Niet verloren, maar de overwinning lag binnen handbereik. Een beetje teleurstellend dus, maar de leuke matchen en het aangename gezelschap maakten alles goed.

Onze laatste match moesten we optreden tegen Lokeren. De reputatie van de club kennende, startten we met niet al te hoge verwachtingen. In de damesdubbel verloren we de eerste set, maar de twee volgende sets waren onze tegenstanders het noorden een beetje kwijt. Misschien had het te maken met de nogal sterke aanwezigheid van hun coach. Voor ons geen probleem: wij waren blij met de zege. De herendubbel kon geen winst opleveren, de dames enkels zorgden voor 3-1 op de teller. Filip won eveneens zijn match; Noël maakte het erg spannend door zijn tegenstander kort op de hielen te zitten, maar moest jammer genoeg met 23-21 het veld verlaten. Als de lezer goed kan tellen: we begonnen met 4-2 aan de mixen. Verliezen kon al niet meer, maar dat was vorige keer bij Stekene ook het geval … Spannend! Konden we de ontmoeting omzetten in een triomf? Er moest er nog eentje gewonnen worden … Half werk leverden we niet af: beide mixen werden gewonnen door Denderleeuw. Victorie!

Volgende week zondag spelen we tegen Buggenhout. Hopelijk brengt de Sint ons geluk en zetten we een zelfde puike prestatie neer als vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...