BCD 2G start goed voor titelkans

Denderleeuw 2G strandde vorige seizoen op één puntje van de titel in 3e provinciale. Door een samenloop van spijtige omstandigheden, kon de eerste positie niet ingenomen worden.
Een nieuw seizoen, een nieuwe poging. En een goede start!

De eerste wedstrijd tegen Drive maakte meteen duidelijk dat we een beetje roestig waren, maar het doorzettingsvermogen in 2G is groot.
Enkele spannende driesetters in de dames dubbel en enkel en een geweldige invalsbeurt van Jeroen later, waren we al zeker van de overwinning voor het aantreden van de mix.
Een eindscore van 6-2 winst en een gevoel dat we nog veel beter kunnen. Allemaal positief.

De tweede wedstrijd was opnieuw een thuismatch tegen de enige onbekenden uit Wetteren. Nu kennen we ze allemaal! Opnieuw moesten we echter met invallers spelen, aangezien Liesbeth en Sarah er niet konden bij zijn. Febe en Inge Doms namen hun plaats in, en Jeroen kwam ons opnieuw versterken. Deze keer waren de spannende matchen bij de mannen te vinden. Kristof haalde een epische overwinning binnen waar hij nu ongetwijfeld nog altijd rood van ziet. De ene wedstrijd na de andere werd binnengehaald en zonder dat we het goed en wel besefte, stond er 8-0 op het scorebord voor BCD. Met dank aan de invallers.

Met slechts 2 gespeelde matchen, staat 2G al (gedeeld) aan de leiding in de reeks. Een nieuw seizoen, een nieuwe kans!

Dit vind je misschien ook leuk...