Einde seizoen voor 2H

De laatste match van de reeks voor 2H was de uitgestelde match in Drive.
De uitslag zou geen verschil meer maken, dus er kon zonder druk gespeeld worden … dachten we.
De eerste echt warme dag van het jaar en wij opgesloten in een warme sporthal. Na 5 maand in een (ijs)koude sporthal te spelen, waren we dit absoluut niet meer gewoon.
Het was ook aan de prestaties te merken dat we als ploeg niet 100% functioneerden, de matchen gingen allesbehalve vlot tegen de opkomende jeugd van Drive.
We moeten wel zeggen, ze zijn aanzienlijk verbeterd tegenover het begin van het seizoen, maar dat had weinig rol mogen spelen.
De eerste dubbels waren opnieuw voor Jeroen en mij. Het dubbelspel was op sommige momenten lachwekkend en op andere momenten pijnlijk – vooral als je erin slaagt om jezelf met je racket in het gezicht te slaan… *Lompigheid van de dag*. Eén match konden we winnend afsluiten, de 2e niet zo.
De dubbels van Yves en Joeri en Filip en Joeri gingen ook niet zo vlot. Yves en Joeri maakten er nog een spannende driesetter van, maar het mocht niet zijn. Zo stonden we al fors achter na de dubbels. Normaal kunnen we dit nog rechttrekken met de enkels, maar dit bleek deze keer niet het geval te zijn.
Jeroen speelde als eerste man een stevige driesetter, die hij niet winnend kon afsluiten. Ook de match van Filip onderging een gelijkaardig scenario. Mijn match was ook in drie sets, maar kon wel winnend afgesloten worden. Als enige en laatste kon Yves een mooie match spelen met groot publiek. Goed gespeeld, maar op conditie tijdens de laatste sethelft moeten afgeven.
Grote overwinning voor de jeugd van Drive, een minder geslaagde ontmoeting voor de mannen van 2H. Toch gaat 2H door naar de playoffs op 11 mei. Alle supporters worden uitgenodigd om ons daar aan te moedigen, al dan niet met pomponnetjes.

Nog een aantal mooie feitjes:
– tijdens de ontmoeting met Drive werden er 6 driesetters gespeeld (makkelijk verliezen doen we niet)
– Denderleeuw 2H haalt het van Buggenhout 3H in de reeks op aantal gewonnen wedstrijden (58 tegen 50)
– ploegkapitein van 2H staat op de 4e plaats in de spelersrangschikking van de poule (totaal van 49 spelers), Jeroen op nr 7, Filip op nr 11, Yves op nr 23, Joeri op nr 29 en Wouter op nr 43.
– 68.8 % van de enkels werden winnend afgesloten en 52.1% van de dubbels (geslaagd op alle vlakken!)

Dan rest er mij niets meer dan de ploeg te bedanken voor zijn prestaties, de supporters voor hun toewijding en de lezers van deze verslagen voor hun geduld met mijn gezwans.

Met tevreden groet,
uw ploegkapitein,

Vince

Dit vind je misschien ook leuk...