De avonturen van 2G (3/4)

Opnieuw volgt een ietwat triest verslag. Uw trouwe 2G heeft vorige zondag in Lokeren verloren met 6-2. De aanvaring met – naar onze mening – mogelijk de sterkste ploeg uit de reeks, liet ons zien dat we nog werk aan de winkel hebben.
Het was nog in de oude zaal te doen en mochten we dus op slechte parket spelen, op zich al een hele aanpassing voor onze spelers, wat ook te zien was in de bewegingen tijdens de matchen. De opstelling was dezelfde als vorige week, waarbij Peter en Kristof de Herendubbel op zich namen en Sarah en Liesbeth de Damesdubbel. Op papier stonden we in het nadeel tegenover een B2 en C1 Heer, en maar liefst 4 Dames: 2 C1’s en 2 C2’s.
Over de herendubbel kunnen we kort zijn. Onze mannen hebben zich goed geweerd, kwamen zelfs nog dicht bij een driesetter, maar de tegenstanders waren beter. Verlies in 2 sets: 21-16 en 21-19. Bij de Dames verging het iets minder. Ze werden door een C1-duo opzijgeschoven, zeker niet slecht gespeeld, maar opnieuw was de tegenstander gewoon beter.
Alle hoop stond op de enkels, wat even gegrond leek te zijn. Ze werden alle 4 tegelijk gespeeld. Zelf mocht ik aantreden tegen de B2, maar ik had in Aalst opgevangen dat hij te pakken was. Hij bleek ook vooral een dubbelspeler te zijn, wat mij een voordeel opleverde, en was in staat om in 3 sets te winnen. Ondertussen speelde Sarah haar match tegen één van de C1 dames. Opnieuw was dit een niveau te hoog en hoewel Sarah zich kranig verweerde en een paar mooie punten en rally’s speelde, werd er in 2 sets verloren. Kristof mocht het eveneens opnemen tegen een klassement hoger en deed dit ook in drie sets. De eerste set ging zeker goed, wat meteen winst met 15-21 opleverde. In de 2e set vond de tegenstander zijn 2e adem en moest Kristof een set toegeven, maar maakte dit uiteraard goed in de 3e set met opnieuw 15-21 winst. Aan het andere uiteinde van de zaal speelde ook Liesbeth een klassement hoger. Ook Liesbeth haalde een paar mooie dingen uit de kast, maar het was ook niet voldoende. Tussenstand voor de mix: 4-2.
In de mix speelde Peter met Liesbeth tegen een C1-duo. Op een paar positiefouten na ging het vrij goed, maar de tegenstander bleek sterker: 21-14 21-15.
Sarah en ik namen het op tegen een B2-C2 koppel, die op het eerste zicht mogelijk te pakken waren. De eerste set namen we dan ook in handen, maar in de tweede en derde set speelden beide tegenstanders een versnelling hoger en ook hier moest Denderleeuw het afgeven met 13-21 21-12 en 21-18.
Met spijt in het hart moeten we toegeven dat de Lokerse ploeg zeer goed is, met een grote schare aan sterke Dames. 6-2 eindstand en opnieuw geen punten voor 2G.
Volgende week de 4e opeenvolgende match, thuis tegen Latem.
Kom zeker supporteren voor jullie geliefde ploeg, we kunnen de extra steun zeker gebruiken!

Vervangend verslaggever, Vince

Dit vind je misschien ook leuk...