Deze keer geen winnaar op de jeugdcup in Lokeren

Noa speelde zijn 1ste jeugdcup bij de U11 en dit in de nieuwe sporthal van BC Lokeren. Hij keek er al meer dan een week naar uit. Onze jongste deelnemer aan de jeugdcup van de club won zijn eerste twee wedstrijden vrij makkelijk in zijn poule. Noa speelde zijn 3de wedstrijd tegen de winnaar van de jeugdcup in Aalst. Hij speelde een verdienstelijke partij, maar verloor met 15-10 en 15-8. Een tweede plaats in de poule gaf recht op een ticket naar de B-finale. Noa verloor zijn volgende wedstrijd in de B-Finale na een spannende driesetter. Dit was ook meteen zijn laatste wedstrijd. Hij mag zeker terugblikken op een geslaagd eerste toernooi bij de U11.

Om 14u was het de beurt aan de U17 in deze reeks waren er drie BCD’ers van de partij: Andres, Dylan en Tim. Er waren grote verwachtingen bij Tim aangezien hij de jeugdcup in Aalst had gewonnen en bijgevolg mocht starten als eerste reekshoofd. Dylan en Andres zaten in dezelfde poule en meteen ook een zware poule. Ze speelden tegen de uiteindelijke finalisten van de A en B finale. Dylan en Andres verloren beide van de sterke tegenstanders in hun poule. Dylan won van Andres en brengt het onderlinge duel op 7-1 voor Dylan zoals ze zeiden tegen ondergetekende. Tim won zoals Noa zijn eerste twee wedstrijden vrij makkelijk. In zijn derde wedstrijd was Tim zijn vatje een beetje leeg na maar tien minuten te mogen rusten. Hij verloor van de latere winnaar. Uiteindelijk won Tim de B-Finale na toch twee dagen ziek in bed te liggen.

We hebben mooie dingen gezien, maar er is zeker nog werk aan de winkel. Volgende weken trainen voor de volgende jeugdcup in Brakel op 25 november.

Joeri

Dit vind je misschien ook leuk...