Grote overwinning op Lokeren

De voorlaatste uitmatch van 2H was op Lokeren, afgelopen zondag. Een ploeg met veel jeugdspelers, zoals zovelen uit Lokeren. Spijtig genoeg konden Yves en Wouter er niet bij zijn, Yves wegens de gelukkige reden van gezinsuitbreiding. In de plaats namen we zelf ook een jeugdtalent mee: Willem Marissen.
Bij de dubbels hadden we deze keer maar 2 koppels: Jeroen en ik namen de eerste 2 voor onze rekening en Filip en Joeri de laatste 2. De eerste match was voor ons alle 4 even op gang komen, maar konden in 3 sets toch de bovenhand halen. De tweede match was minder problematisch. Jeroen en ik konden makkelijk in 2 sets winnen, maar Filip en Joeri wouden weer speciaal doen en rekten hun 2e set tot 29-30, om zo nipt mogelijk toch in 2 sets te winnen. Altijd speciaal moeten doen, maar kom, zo hebben we het graag. 0-4 voor na de dubbels, dat hebben we ook graag.
De eerste enkel was voor mijn rekening en kwam zonder al te veel moeite op een winst in 2 sets. De overwinning was al binnen. Geen druk meer, geen stress, gewoon spelen. Althans dat was de boodschap. Jeroen had deze memo blijkbaar niet gehad. Op het tweede terrein liepen de gemoederen en het niveau hoog op, waar Jeroen het opnam tegen Nassim. In de thuismatch kon onze verse C1 de match binnen halen, maar in de zaal van Lokeren kon hetzelfde scenario niet herhaald worden. Ondertussen was Filip al bijna door zijn match heen gestoomd. In 2 vlotte sets danste hij naar de 11 punten. Nog eentje en we hebben er een C2 bij in de ploeg. De laatste match was het debuut van Willem in 2H. Ook hij had absoluut geen moeite met zijn jeugdige tegenstander en pakte ook een persoonlijk puntje. Hiermee is ook Willem goed op weg naar een klassement.
Eindscore: 1-7. Een mooie uitslag voor een uitwedstrijd. Hiermee komen we steviger op de 2e plaats te staan.
De volgende wedstrijd is tegen de eerste uit de reeks: Wetteren. Volgende week woensdag op de velden van BCD, supporters welkom.

Uw ploegkapitein,

Vince

Dit vind je misschien ook leuk...