2e Heren zet overwinningstrend voort

Na de 0-8 overwinning op Gentse was het even spannend uitkijken naar de volgende match. Zou het mogelijk zijn om nog dergelijke cijfers te halen of was dit een éénmalig succes? De 2e uitmatch zou hierop antwoord geven.

Als tegenstander hadden we de eerste ploeg van Stekene te verwerken, een ploeg met een goede combinatie van ervaring en jonge energie. Zeker niet te onderschatten dus, zoals in de eerste dubbels duidelijk werd. Filip en Willem konden niet genoeg druk zetten en moesten de eerste match laten schieten. Tim en ikzelf hadden ook een moeilijke match waar een grote achterstand in de 3e set winnend in de verlengingen werd afgemaakt: 1-1 en zweten …
Gelukkig kwamen Filip en Willem op snelheid en konden de 2e match in 3 sets beteugelen. De laatste dubbelmatch was spannend met weinig ruimte, maar we konden het hoofd koel houden en ook deze in de wacht slepen: 1-3 na de dubbels.
De enkelmatchen werden in de standaard volgorde afgewerkt en konden allen in 2 sets winnend afgerond worden, behalve de 3e waar Willem het nodig vond om ons te trakteren op een driesetter.

Hoewel de cijfers het niet zouden zeggen, toch een zeer spannende ontmoeting. Eindscore: 1-7 winst.
De trend is gezet, de boodschap verzonden: opgepast, Denderleeuw 2H laat geen punten liggen!

Uw ploegkapitein,
Vince

Dit vind je misschien ook leuk...