Kersttitel voor BCD in 3e prov: 2H domineert reeks

Na drie uitwedstrijden op rij werd het nog eens tijd om op het thuisveld te strijden.
De uitdager? Drive 3H. Een sterke ploeg indien voltallig, en voltallig waren ze. Niet minder dan 7 spelers kwamen in onze sporthal opdagen.
Had dit iets te maken met onze verworven reputatie? We vroegen het hun na de match.  Blijkbaar hebben de mannen van Drive gewoon graag een excuus om in het midden van de week op café te blijven plakken … Tot zover onze reputatie.

Spijtig genoeg moest Filip deze match op de bank uitzitten, na een verrekking tijdens de training. Jeroen schaarde zich aan de zijde van Willem voor de eerste dubbels en David kwam voor de gelegenheid de eerste enkel spelen.

De dubbelduels waren vaak heftig, spannend en nipt. Tweemaal kwam het tot een driesetter via verlengingen, maar 2H stond sterk op het thuisveld en de eindsets waren nooit echt in gevaar. Ondanks een degelijke opstelling en goed spel van Drive, noteerden we toch 4-0.
Mogelijk kon de voorraad van verse spelers in de enkels het verschil maken. Dit was echter verloren hoop. David vs David gaf een spannende twee-setter, maar de andere drie matchen werden respectievelijk door Jeroen, Tim en Willem relatief makkelijk gewonnen.

Deze laatste overrompeling brengt 2H aan de (eenzame) top van de reeks: met 10/10 staan we 5 punten voor op de twee  achtervolgers. De kersttitel is al een zekerheid!
We dienen enkel Oudegem nog te ontvangen, maar het begint stilaan duidelijk te worden: BCD is dominant in deze reeks.

Dit vind je misschien ook leuk...