Verslag De Wuiten 1G – Denderleeuw 3G

29/10/2014 – Moerzeke

Na een aangename rit (zetelverwarming!) in Jeroens Skoda bereikten we het sportcomplex van Moerzeke. “Sportcomplex” hoef je niet al te letterlijk te nemen, want er schortte één en ander aan de infrastructuur aldaar: het plafond was veel te laag (dus beter geen hoge pluimen slaan), de vloer had enig lapwerk ondergaan (opletten voor valpartijen) en de netjes hingen er net zo slap en futloos bij als de oogleden van ondergetekende na een nachtje stappen. Als de clubleden even belabberd zouden spelen als hun zaal er aan toe was, dan werd dit een makkie. Uiterlijke schijn wil echter nogal eens bedriegen … Never judge a book by its cover!

De eerste set van de damesdubbel werd vlotjes gewonnen door Ilse en Tineke, maar toch kwam het nog tot een driesetter: afgeklopt op 21-15 met ruim nog wat marge maar zeker niet cadeau gekregen. Ook de heren wisten hun tegenstanders te verslaan. In de heren enkels liet Jeroen de andere partij alle hoeken van het veld zien, en ook Filip liet zijn tegenstander in het zand bijten na drie spannende sets. De dames konden geen punten verzilveren: Deborah, geplaagd door een stijve nek, behaalde niet haar normale spelniveau. In andere omstandigheden was het zeker gelukt. Ondergetekende speelde zeker niet slecht, maar de conditie kan wel beter. Restten alleen nog de gemengde dubbels: verliezen kon toen al niet meer, enkel nog gelijkspelen. Deborah en Filip waren goed op dreef, maar in de tweede set verkrampte Deborah’s arm volledig: de stijve nek gecombineerd met de kou in de sportzaal zorgde ervoor dat ze forfait moesten geven. Jeroen en Ilse verloren in hun eerste set, maar konden alles nog rechttrekken in de volgende twee.

Uiteindelijke resultaat: 5-3 winst. We kijken nu al uit naar de volgende ontmoeting met de sympathieke spelers van Moerzeke, maar dan in betere sportomstandigheden. Leve sporthal Ottoy in Denderleeuw!

Tineke

Dit vind je misschien ook leuk...