Denderleeuw 1G verliest nipt 1ste competitiewedstrijd.

De 1ste gemengde moest meteen vol aan de bak met een verplaatsing naar de 1ste ploeg van Danlie. De ploeg uit Hamme speelde met 3 B2’s, C1 en C2. Wij met een B1, 2 B2’s, C1 en 2 C2’s. Het beloofde spannende matchen te worden.

Heren en damesdubbel werden samen gestart. Filip en David hadden een trainingsweekend in de benen met vooral veel aandacht op herendubbel. Onze 2 heren hadden geen antwoord op de harde smashen van Jordy en Michel. Ze verloren in 2 korte sets.

Bij Ashanthi en Hashini ging het beter dan bij de heren. Onze dames wonnen de 1ste set tegen een B2 en C1. Dus geen slechte start. Ondertussen was Joeri al begonnen met zijn enkelmatch af te werken tegen Jordy. Joeri wist dat hij agressief moest beginnen, want Jordy was toch een ex B1. Onze hoogst geklasseerde van de club deed dit ook en won heel vlot de 1ste set. De Ladies daarentegen verloren heel nipt de 2de set en ook de 3de set verloren ze nipt. Joeri ging door op zijn elan en bracht de bordjes op 2-1 in het voordeel van Danlie.

Filip speelde zijn enkel tegen Bart. De C2 van Hamme bood veel weerwerk, maar Filip won al bij al makkelijk met 16 en 18.

De volgende 4 matchen waren allemaal 3 setters. Hashini speelde een goede match, maar verloor van Dannie. Ook Inge speelde een prima wedstrijd ondanks haar kwaaltjes, maar verloor van een B2.

Voor zij die de score kwijt waren: 4-2 voor de thuisploeg.

We moesten de twee gemengde matchen winnen om nog een gelijkspel uit de brand te slepen. Dit lukte net niet. Joeri en Ashanthi verloren de 3de set met 21-19 na een lange rally. David en Inge wonnen hun match van Bart en Dannie. Ze kregen nog een wijze quote voor de volgende wedstrijden: “pakken is hebben”.

Danlie 1G wint met 5-3 van Denderleeuw 1G, al zat er misschien meer in.

 

JDB

Dit vind je misschien ook leuk...