2e match 2H: de start van iets mooi?

Afgelopen woensdag was de thuiszaal het strijdtafereel voor de tweede beproeving van 2H: Denderleeuw VS Drive. De vraag was of ze dezelfde verpletterende zege zouden kunnen behalen als de eerste keer.
Het was meteen duidelijk toen de bezoekers arriveerden: een volledige jeugdploeg (met voltallig volwassen escorte). Meestal betekent dit veel potentieel, minder ervaring. Toch oppassen geblazen, zoals in de eerste sets van de dubbels leek.
De dubbels gingen aan de kant van Denderleeuw aarzelend van start. Vooral de eerste dubbel moest de eerste set volledig afgeven. Het bleek dat deze jeugd van Drive veel potentieel had. Maar na de opwarmingsset liet Denderleeuw al gauw zien dat het meer in huis had dan slagen incasseren. De 4 dubbels werden met winst afgerond, 4-0 voor. Geen slecht begin.
Dan naar de enkels. Ondergetekende had een mooie match met winst in 2 sets tot gevolg, hier kon ervaring het van techniek winnen. Ook in de 2e match toonde Kristof dat ervaring te prijzen viel en liet het jong talent zien dat de 3e set om meer dan techniek draait. De twee laatste enkels liet de beloftvolle jeugd zich gelden en sleepte voor de bezoekende ploeg nog 2 overwinningen in de wacht. Veel verschil was er niet, maar op 21 is de set gedaan.
Zeker goed gespeeld van en een verdiende winst van Denderleeuw 2H, die met 6-2 de overwinnende traditie voortzetten, tegen een beloftvolle jeugd van Drive.

Een tevreden ploegkapitein,

Vince

Dit vind je misschien ook leuk...