3G: Samenvatting van de terugronde!

15/02: Tegen Lokeren konden we het spel helemaal naar ons hand zetten: een klinkende overwinning met 7 tegen 1.

22/02: Sentse is de onbetwistbare leider in onze poule, dus we wisten bij voorbaat dat dit een moeilijke opgave zou worden. De start was niet al te best, aangezien we de dubbels niet konden winnen. Gelukkig keerden de kansen in het enkelspel: telkens eentje gewonnen en eentje verloren. We konden dus nog gelijk spelen! Filip en Deborah versloegen zonder veel moeite de tegenstanders, Tineke en Yves hadden het moeilijker en moesten in twee sets de strijd opgeven. Uiteindelijk verlies met 5-3, maar tegen de groepswinnaar is dat zeker geen schande.

12/03: Als er iemand een nieuwe sportzaal verdient, dan moet het toch wel Deinze zijn. Menig Deinzenaar moet zijn racket al stuk geklopt hebben op de muur omdat de pleintjes veel te kort bij liggen. Het vergde dan ook enige aanpassing om de velden gewoon te worden, maar na enkele serieuze missers konden we uiteindelijk makkelijk winnen met 6 tegen 2.

22/03: Buggenhout stond tweede in onze poule, dus ondergetekende was lichtjes nerveus om de match aan te vatten. Dat was echter nergens voor nodig: opnieuw een overwinning met 5 tegen 3.

 

Dit vind je misschien ook leuk...