Denderleeuw 2H start competitieseizoen met overwinning

En het seizoen is gestart, de eerste match van 2H meteen een groot succes:
Gentse – Denderleeuw 0-8 = overwinning voor Denderleeuw! Een applaus voor uzelf.
Het begon al bij de uitwisseling van de ploegopstelling, Gentse 7H had een C2 en 3 D’s. Stiekem dacht ik: minstens 6-2 winst.
En zo bleek al tijdens de dubbels dat we niet alleen op papier sterker waren, maar ook op het terrein. 4 verschillende dubbels waren opgesteld om het team uit te testen en met succes, allemaal afgerond in 2 snelle sets. We hadden nog maar 45 minuten gespeeld en konden al aan de enkels beginnen.
Daar werd de eerste vlot afgerond door ondergetekende in 2 sets, de details klopten nog niet helemaal, maar het bovenste niveau was dan ook nog niet nodig. Vervolgens gingen Jeroen en Yves als een sneltrein door hun tegenstanders door, die kwamen al hijgend en puffend al uit de eerste set en konden na de 2e set niet veel meer doen dan strompelen. De warmte in de zaal had daar ook wel een handje in mee, maar ere wie ere toekomt. Enkel Filip besloot dat hij wat meer speeltijd nodig had en maakte van zijn enkel een driesetter, en sloot ondanks kapotte snaren succesvol af. De snaren van Yves hadden het al begeven op het matchpunt: een dure start. Deze jongens hebben blijkbaar al hard getraind, dat hun materiaal nu al aan vervanging toe is.
Dus 8 overwinningen in de zak, een goede boodschap naar de reeks:
4e prov B: als denderleeuw komt, maak dan uw borst maar nat.

Doen de andere ploegen het ons na? We zullen zien …

Een tevreden nieuwe ploegkapitein

Dit vind je misschien ook leuk...