Clubkampioenschap 2016: inschrijvingen open!

Op zaterdag 5 november organiseren we ons jaarlijks clubkampioenschap. In verschillende poules (volgens niveau) spelen jullie voor de titel van 'Clubkampioen 2016'. Door dit poulesysteem kunnen we garanderen dat iedereen minstens 3 matchen per discipline kan spelen tegen spelers van hetzelfde niveau. Ook voor nieuwe leden is dit dus zeker een aanrader. Voor elke poulewinnaar wordt ook een mooie prijs voorzien!


Niet iedereen is een hele dag vrij, daarom onderstaand overzichtje van de speeluren in de verschillende disciplines (onder voorbehoud van kleine wijzigingen):
      – Gemengd dubbel: van 10u30 tot 12u30
      – Heren enkel / dames enkel: van 12u tot ongeveer 18u
      – Heren dubbel / dames dubbel: van 12u tot ongeveer 18u
      – Jeugd (groep B en C): van 13u tot ongeveer 17u
      – Jeugd (minibad): van 10u30 tot 11u30
 
Na de laatste wedstrijden gaan we over tot de prijsuitreiking in de cafetaria (tussen 18u en 18u30). We voorzien opnieuw een heerlijk koud buffet, voor de democratische prijs van 16 €. Keuze voor het koud buffet en doorgeven van aantal personen gebeurt bij inschrijving en is enkel geldig na het ontvangen van het gepaste bedrag op de KBC-rekening van de club voor vrijdag 28 oktober 2016.
 
Inschrijven kan tot 28 oktober op 2 manieren:
– Via het inschrijvingsformulier op de website: Inschrijvingsformulier
– Online inschrijven via toernooi.nl op volgende link: Inschrijven via toernooi.nl (enkel mogelijk wanneer je al eens eerder online ingeschreven hebt voor een toernooi en je over een login beschikt)
 
Heb je nog vragen of zoek je nog een dubbelpartner, laat dan zeker iets weten en wij helpen je in je zoektocht! Supporters zijn de hele dag trouwens van harte welkom! Vorig jaar hadden we 97 deelnemers, op naar de 100!


Tot dan!

Het bestuur

Dit vind je misschien ook leuk...