Het 2e toernooi van het seizoen: ” ’t is voor de ervaring “

BCD had een druk weekend voor de boeg: 3 competitiematchen en het toernooi van Pluimplukkers stonden op het programma. Het toernooi was spijtig genoeg een beetje ondervertegenwoordigd: alleen Joeri, Inge, Michael en ikzelf deden mee in naam van BCD. Het mag gezegd zijnde dat we allemaal een reeks hoger spelen dan vorig jaar.
Het begon zaterdagochtend om 9.30 (veels te vroeg!) met de enkelmatch van Joeri en mij. Joeri mocht tegen een zekere Roald Goossens, eerder die week ook gekend als: kent er iemand diene? Het mocht niet baten, onze BCD superster zat nog niet in de juiste versnelling en verloor de match. Op hetzelfde moment was ik erin geslaagd om met 3 sets een match te winnen. Dit was al meer als verwacht. Ondertussen was Michael begonnen tegen Johan Muller, door meerdere wel gekend als diene militiar dat ons training komt geven. Naar eigen zeggen ging Michael het rustig houden wegens blessureherstelling en risico (’t is een fragiel manneke soms ze…), maar ging toch voor de drie sets. Dit werd dan weer gevolgd door mijn 2e match tegen een oude bekende, maar de fouten haalden de meerderheid van de stemmen en de match was afgelopen in 2 sets. Enkel was dus niet veel soeps geweest …
Joeri en Michael speelde nog dubbel in de B1, maar werden beide in de eerste match buiten spel gezet met 2 sets. Zaterdag was niet onze dag.
Zondag mix dan met Inge en mij. Voor de eerste maal mix in de C1, in poule, we kregen 2 matchen. Op zich een goede training. We deden het echter beter dan verwacht in de eerste match en verloren in een nipte driesetter 21-17 20-22 18-21. We waren wel tevreden over de speelstijl. De 2e match deden we het echter slechter dan de originele verwachtingen en verloren in 2 sets van de (latere) finalisten.
Al bij al, geen succesvol toernooi, maar toch goed voor de feeling van het matchritme op te nemen.
Hopelijk tonen de BCD’ers zich meer geïnteresseerd in volgende toernooien, want den deze schrijft graag lange verslagskes …

Volgende week het toernooi in Tielt met in de hoofdrol: de vaste waarde van de gebroeders De Bolle, de exotische Hashini Amarasekara, de charmante Liesbeth Eeckhoudt, de enthousiaste Kristof Swinnen, de onverzetbare Filip Nuyts, de lieftallige Inge Vanacker, de alomgekende Michael De Saedeleer en uw nederige ondergetekende.
Actie en spanning gegarandeerd in drie discplines! Mis het niet, volgende week op BCD!

Vince

Dit vind je misschien ook leuk...